Ota yhteyttä!

Mitä ikinä tarvitset, The Written Word.eu on valmis keskustelemaan tarpeistasi. Oletko kirjoittamassa ensimmäistä julkista englanninkielistä tekstiäsi, tarvitsetko peruskielenhuoltopalvelua tai oikolukua julkaisuihin meneviin teksteihin – voimme auttaa sinua tekemään ideoistasi todellisuutta! Vaikka englanninkielentaitosi olisi erittäin puutteellinen – voimme löytää yhteisen sävelen – katso linkit käännöspalveluihin ja ole meihin yhteydessä!

Yhteystiedot : sähköpostitse service@TheWrittenWord.eu tai puhelimitse 044- 998 6449  virastoaikoina

Sopimusehdot / Virastoajat

* Kaikki toimeksiannot käsitellään virastoaikoina (klo 08.00 – 16.00 poislukien pyhäpäivät ja lomakaudet). Toimeksiannot, jotka lähetetään meille muina aikoina, suoritetaan niin pian kuin mahdollista. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tarvittaessa – ota yhteyttä service@The Written Word.eutai soita meille virastoaikana 044-998 6449.

Ehdot / Salassapitovakuutus / Toimitusaika

The Written Word.eu:n kunnia-asiana on tuottaa turvallista, luotettavaa ja luottamuksellista palvelua asiakkailleen. Kaikki immateriaalioikeudet, omistusoikeus sekä valta päättää materiaalien käytöstä säilyvät täysin asiakkaalla, on kyse sitten mistä vain meille toimitetusta tai meillä tuotetusta tai kehitetystä materiaalista. Web-sivujen käyttäjien tulee ehdottomasti pidättäytyä minkään sellaisen materiaalin lähettämisestä tai toimittamisesta sivuille, joka voi sisältää tai sisältää viruksia tai muuta lainvastaista, herjaava, loukkaavaa tai pornografista materiaalia. The Written Word.eu ei ole millään muotoa vastuussa mistään asiakkaan dokumentteihin sisältyneestä informaatiosta tai muusta materiaalista, joka voi sisältää tai sisältää loukkaavia lausuntoja tai jotka loukkaavat kolmannen osapuolen tekijän- tai muita vastaavia oikeuksia. The Written Word.eu tarkistaa automaattisesti kaikkien sille toimitettujen tilausten kieliopillisen ja kirjoitusasuun liittyvän tarkkuuden. Vaikka asiakkaan materiaali tuotetaan parhaalla mahdollisella tarkkuudella ja huolellisuudella, saattaa siihen silti jäädä virheitä. Tästä johtuen asiakkaalla on velvollisuus käydä hänelle toimitettu valmis materiaali huolellisesti läpi ja ilmoittaa toimittajalle mahdollisesti löytämistään virheistä. Kaikki tällaiset virheet tullaan korjaamaan mahdollisimman nopeasti ja ensisijaisesti muihin toimeksiantoihin nähden. The Written Word.eu ei ole kuitenkaan velvollinen palauttamaan saamaansa maksua, jollei toimitettu tilaus ole täysin asiakkaan toivomuksen mukainen ja se ei ole millään muotoa vastuussa mistään tilaukseen välillisesti liittyvästä seikasta tai vaatimuksesta. Suosittelemme, että asiakkaat ottavat meihin yhteyttä, jolleivät he ole täysin tyytyväisiä materiaaliin ja me teemme kaikkemme tilanteen pikaiseksi korjaamiseksi. The Written Word.eu ei ole vastuussa mistään sellaisesta toimitusten viivästykseen tai tuotteen laatuun liittyvästä seikasta, joka johtuu seikoista, joihin toimittaja ei ole voinut vaikuttaa tai jotka ovat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ensisijaisena tavoitteenamme on toimittaa materiaali annetussa ajassa, mutta jos viivästyksiä seuraa tai on seuraamassa edellä mainituista seikoista johtuen, pyritään asiakasta tiedottamaan niistä niin pian kuin on mahdollista. Written Word.eu yrittää palauttaa asiakkaan tilauksen vain kolme erillistä kertaa ja yritys ei kanna vastuuta mistään sellaisesta teknisestä tai muusta seikasta tai virheestä, jonka katsotaan kuuluvan asiakkaan vastuupiiriin. Pidätämme itsellämme oikeuden olla ottamatta vastaan materiaalia tai peruuttaa minkä tahansa tilauksen koska tahansa ja millä tahansa syyllä ja ilman perusteluita. Hyväksyttyjä tilauksia koskevat jo maksetut maksut voidaan harkinnanvaraisesti palauttaa joko kokonaisina tai osittaisina, jos joitakin Written Word.eu:n suorien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisia ongelmia esiintyy.