Oikolukupalvelu

Me kaikki teemme virheitä!  Oikolukupalvelussa korjataan tekstejä, jotka sisältävät suhteellisen vähän virheitä itse tekstin rakenteessa. Sen tarkoituksena on löytää ja korjata tekstien ongelmakohdat mm. oikeinkirjoituksessa, pilkutuksessa, välimerkeissä, verbien taivutuksissa ja niiden muodoissa. Oikolukupalvelu parantaa tekstien selkeyttä ja luettavuutta, ja yleensä sitä käytetään juuri ennen tekstien julkaisemista tai arvosteluun jättämistä. Joskus työstäessämme tekstiä kauan aikaa, se tulee ‘liian’ tutuksi ja emme ehkä näe enää siinä esiintyviä virheitä. Oikolukupalvelumme tarjoaa objektiivisen näkökulman tekstiin ja varmistaa laadun lopullisessa kirjoitusasussa.  

Jos tekstisi tarvitsee kattavamman läpikäynnin ja tarkastuksen, suosittelemme sinun valitsemaan editointipalvelumme (esimerkiksi jos englanninkielen kirjoitustaitosi ovat ruosteessa tai tarvitset neuvoja rakenteessa, kieliopissa, muotoilussa, ja uudelleen muokkauksessa).

  • Vaihe 1: Lataa tekstisi tai tiedostosi alta löytyvään lomakkeeseen ja kirjoita sähköpostiosoitteesi

    Jos haluat, ota sähköpostitse yhteyttä laskustuksen yksityiskohtiin liittyen  service@thewrittenword.eu. Ilmoita meille laskun hyväksyjän yhteystiedot. Vahvistamme tilauksesi ja lähetämme laskun ilmoittamaasi sähköpostiin.
     
  • Vaihe 2: Arvioi toimeksiantosi sanamäärä
  • Vaihe 3: Valitse palvelu, jonka haluat meiltä tilata - saat arvioidun laskutussumman toimeksiannollesi. Paina ‘lähetä’
  • Vaihe 4: Me kuittaamme toimeksiannon, sanamäärän ja sopimusehdot
  • Vaihe 5: Suorita maksu etukäteen sähköisen maksujärjestelmän kautta (jos kyseeseen ei tule laskutus oppilaitoksen/yrityksen kautta) – Suoritamme sovittuun ajankohtaan mennessä toimeksiannon ja palautamme tekstisi sähköpostitse

 

Proofreading Service

This document will be checked & made available to you in Word / PDF format.

* Please ensure you give the contact e-mail of the person authorizing payment *


[Use this method if you wish to cut / paste text into another format (i.e. Web Text)]

Please contact us before uploading other formats

Upload File

 
 
 

How many words is your submission?

19 Eur / 1000 words

24 Eur / 1000 words
Estimated Total
 

**   Oppilaitoksille ja yrityksille tarjoamme 30 päivä laskustus mahdollisuuden **

Kaikkiin henkilökohtaisiin palveluihin tieteellisistä teksteistä sisältyy vero!

Tarjoamme yrityksille ja oppilaitoksille mahdollisuuden laskutukseen.  Lasku lähetetään sähköpostitse kyseiseen organisaatioon henkilölle, jolla on valtuudet hyväskyä laksuja. Tehtäväksianto suoritetaan normaaliin tapaan ja palautetaan takaisin heti kun olemme saaneet vahvistuksen laskun hyväksymisestä. Lasku tulee maksaa 30 päivän laskun saapumisesta suorana rahansiirtona tai sähköisen maksujärjestelmämme kautta.

Jos haluat käyttää pikapalveluamme, maksu tulee suorittaa sähköisen maksujärjestelmässä luottokortilla ennen toimeksiannon toteuttamista.