Sähköpostien ja lyhyiden tekstien pikatarkastus

Huonosti kirjoitettu sähköposti tai teksti voi vahingoittaa kommunikaatiota, antaa huonon kuvan lähettäjästä tai jopa vahingoittaa mainetta.  Sähköpostien ja lyhyiden tekstien pikatarkastus tarjoaa nopean ja luotettavan oikolukupalvelun edulliseen hintaan. Mikä tahansa  alle 250 sanan (3000 merkkiä ) sähköposti tai lyhyt teksti oikoluetaan ja palautetaan sinulle kiinteään 8 euron hintaan!

Sähköpostit, nettisivujen tekstit, kirjeet, työhakemukset, ansioluettelot... tähän hintaan voit varmistaa, että viestisi menevät perille joka kerta!

Tekstisi palautetaan sinulle 2 tunnin sisällä korjattuna sen lähettämisestä, jos laitata sen meille virastoajan puitteissa*..

* Kaikki toimeksiannot suoritetaan virastoaikoina (klo 08.00 – 16.00 poislukien pyhäpäivät ja lomakaudet). Toimeksiannot, jotka lähetetään meille muina aikoina, suoritetaan niin pian kuin mahdollista. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tarvittaessa – ota yhteyttä service@The Written Word.eutai soita meille virastoaikana 044-998 6449.

Onko Google Translateenglanniksi kirjoittaminen sinulle haastavaa? Jos tarvitset apua tekstisi kääntämiseen, klikkaa Google translate -palvelua. Lähetä meille englanninkielinen tekstisi, niin me muokkaamme siitä tarkoituksiisi sopivan. 

** Tulossa pian käännöspalvelut! ** 

Yristyksille ja oppilaitoksille räätälöidyt erikoispalvelut – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Step 1: Enter your text in the form below & your e-mail address.

 

 
 
 
 

Step 2: Click 'submit'.

Step 3: Pay securely on-line for your order.

Step 4: Within 2 hours (during office hours), you will receive your proofed text ready to cut & paste into the format you require .....  simple !

 

**   Oppilaitoksille ja yrityksille tarjoamme 30 päivä laskustus mahdollisuuden **

Kaikkiin henkilökohtaisiin palveluihin tieteellisistä teksteistä sisältyy vero!

Tarjoamme yrityksille ja oppilaitoksille mahdollisuuden laskutukseen.  Lasku lähetetään sähköpostitse kyseiseen organisaatioon henkilölle, jolla on valtuudet hyväskyä laksuja. Tehtäväksianto suoritetaan normaaliin tapaan ja palautetaan takaisin heti kun olemme saaneet vahvistuksen laskun hyväksymisestä. Lasku tulee maksaa 30 päivän laskun saapumisesta suorana rahansiirtona tai sähköisen maksujärjestelmämme kautta.

Jos haluat käyttää pikapalveluamme, maksu tulee suorittaa sähköisen maksujärjestelmässä luottokortilla ennen toimeksiannon toteuttamista.